چگونگی اخذ ویزا برای پزشکان و دندانپزشکان در سال 2019 از قوانین و شرایط مختص به خود برخودار می باشد که اشخاص متقاضی می بایست آگاهی خود را از این روند تکمیل کنند. دوره های تطبیقی و گذراندن معادل در دیگر کشورها برای اقامت پزشکان، قوانین کشورها در مورد پزشک ایرانی، بهترین و مناسب ترین کشور برای مهاجرت پزشکان و خانواده پزشکان از جمله سوالاتی می باشند که در مقاله فوق که توسط موسسه سفیران سروش سعادت نگارش شده است، پرداخته می شود.

بهترین کشور جهت خواندن تخصص برای پزشکان کجاست؟

کدام کشورها به پزشکان اقامت دائم میدهند؟

کدام کشور مدارک پزشکی ایران را قبول دارد؟

سوالات بالا مهمترین ابهامات پزشکان و دندانپزشکان جهت مهاجرت هستند.

پزشکان و دندانپزشکان

متقاضیانی که از مدرک دکترای حرفه ای برخودار هستند و خواهان کار در خارج از ایران نیز می باشند یا تمایل به تحصیل رایگان در خارج را دارند می بایست آگاهی خود را از شرایط کار و تحصیل برای پزشکان و دندانپزشکان تکمیل نمایند. وکلا موسسه سفیران سروش سعادت در این مقاله به قیاس و تحلیل این موضوع نیز پرداخته ایم تا اشخاص بتوانند با اطلاع از جمیع شرایط و مطالب به راحتی اتخاذ تصمیم نمایند. جدیدترین کشوری که برای ویزا برای پزشکان و دندانپزشکان را صادر میکند کشور دانمارک است.

کشورهای زیر به پزشکان راحت تر ویزا میدهند:

  1. آلمان
  2. اتریش
  3. دانمارک
  4. سوئد
  5. کانادا
  6. آمریکا
  7. بلاروس و…

ویزای معروف به ویزای xg1

افرادی که به عنوان یک پزشک یا دندانپزشک در کشوري غیر از دانمارك تحصیل کرده باشند، می توانند براي ویزاي اقامتی در دانمارك اقدام کنند که یادگیري زبان دانمارکی و پشت سر گذاشتن آزمون هاي حرفه اي و غیره را که براي اخذ تاییدیه به عنوان پزشک یا دندانپزشک ضروري هستند، میسر می کندمجوز اقامتی که به منظور اخذ تاییدیه صادر می شود به فرد حق و اجازه کار پزشکی نمی دهد. بنابرین براي کار باید براي یک مجوز کار مجزا در ارتباط با به اصطلاح اشتغال براي اهداف تطبیقی و آموزشی اقدام کرد که به طور کلی بخشی از فرایند اخذ تاییدیه خواهد بود.

در صورتی که از پیش مجوز اقامت دانمارك را مثلا به عنوان همراه فردي که در این کشور اقامت کاري یا تحصیلی دارد، در اختیار داشتید نیازي به درخواست براي یک مجوز جدید نیست. می توانید از مجوز کنونی براي تکمیل فرآیند کسب مهارت مورد نیاز براي مرجع امنیت بیمار دانمارکی براي اخذ تاییدیه به عنوان پزشک یا دندانپزشک استفاده کنند.

ویزا کار پزشکان و دندانپزشکان در سال 2019

3 کشوری که ویزای اسکیل ورکر یا اصطلاحا ویزای مهارت تخصصی برای پزشکان صادر می کنند و ارزشمند هستند کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزلند می باشد. رشته پزشکی و دندانپزشکی از مشاغل مورد نیاز این کشورها به شمار می آید که شدیدا به پزشک و دندانپزشک(مانند پزشکی در کانادا)نیاز دارند. برای موفقیت در اخذ این نوع ویزاها می توان گفت از سخت ترین ویزاها به شمار می آید نیازمند مدرک زبان در سطح IELTS:7 و یا داشتن یک پیشنهاد کاری از کشور کانادا می باشد.

به همین جهت اگر پزشکی فکر می کند که با داشتن سابقه کار نسبی توانایی گرفتن IELTS:7 یا بالاتر را دارد می توان گفت شرایط گرفتن ویزای اسکیل وورکر استرالیا و نیوزلند را دارد چرا که این 2 کشور برای صدور این نوع ویزای نیازمند داشتن پیشنهاد کاری نیستند. این 3 کشور برای صدور ویزا نسبت به توانایی و مدارک فرد متقاضی امتیاز صادر میکند و صدور ویزا را منوط به رسیدن امتیاز مشخصی می داند.

از شرایط اصلی این امتیازبندی سن، مدرک تحصیلی، مدرک زبان و سابقه کار می باشد البته به غیر این موارد میتوان امتیازهای دیگری نیز اخذ کرد که هر کسی از آنها برخوردار نیست. پزشکان و دندانپزشکانی که مایل به مهاجرت به اروپا یا آمریکا هستند بایستی دقت نمایند که مدرک دکترای حرفه ای یا پزشکی و دندانپزشکی ایران در اکثر کشورهای دنیا مورد تایید قطعی نیست و مدرک ایشان به طور کارشناسی ارشد ارزیابی میگردد.

تحصیل یا کار پزشکان در آمریکا

پزشکان برای ویزا برای پزشکان و دندانپزشکان چه برای تحصیل یا کار در آمریکا، بایستی امتحان USMLEرا اخذ کنند. البته نکته بسیار مهم این است که در برخی ایالات و در قسمت های دور افتاده آنها، دکتر می تواند حتی بدون پشت سر گذاشتن امتحان  USMLEوارد کار شوند اما در اکثر موارد پشت سر گذاشتن امتحان USMLE از موارد اامی می باشد و طبیب مذکور باید این دوره را بگذراند.

چه برای امتحان  USMLEتشریف ببرید یا چه برای کار درمناطق دور افتاده متقاضی باشید، هر دوی اینها راه درستی برای اقدام نیست زیرا اگر برای  USMLEاقدام کنید یا برای ویزای کار (H1b) در هر دو صورت ویزای شما بسیار پرریسک استما تصور میکنیم که عالی ترین کار برای شما این است که از راههای دیگر ویزای آمریکا را گرفته، وارد آمریکا بشوید و اولا ببینید همه چیز مورد دلخواه شما و همان طور که تصور می نمودید هست یا نه؟

ثانیا اگر افرادی تمایل به اقامت دارند می بایست پس از ورود در آمریکا در یک course  آمادگی آزمون  USMLEثبت نام کنید و ویزا برای خود و خانواده نیز تغیر دهند، در نتیجه بعد از گذراندن دوره و انجام امور مقدماتی، امکان اقدامات بعدی برای اخذ اقامت کاری در آمریکا فراهم خواهد شد.

ویزای آمریکا برای پزشکان

 اساسا با ثبت نام USMLE افراد نمی توانند ویزای آمریکا را بگیرید یا به عباراتی شانس اخذ ویزا خیلی پائین است.

همچنین شانس یافتن کار در مناطق محروم آمریکا که بدون  USMLE اشخاص می توانند آن کارها را تقاضا کنند بسیار کم است و فرآیند اخذ ویزای  H1bخود یک پروسه دشوار به شمار می رود که گاها تا 2 سال به طول می انجامد اما طرق آن در صورتی که در آمریکا باشند بسیار آسانتر است، بنابرین افراد می بایست ابتدا برای ویزای آمریکا اقدام کنند، به آمریکا بروید بعدا در آنجا برای سایر امور اقدام بفرمایید.

شانس ویزای امریکا نسبت به رشته های دیگر برای ایرانیان بیشتر است.

تحصیل پزشکی در آلمان

کشورهای دیگری که مدرک پزشک ایرانی در آنها از اعتبار بالایی برخوردار است کشور آلمان می باشد که از معاهده ای که در زمان رضاخان با کشور آلمان منعقد شد بر این شد که پزشک ایرانی با گذراندن دوره های کوتاه مدت بتواند به عنوان پزشک آلمانی طبابت کند. اما با همه این احوالات گرفتن پذیرش تخصص از کشور آلمان امری دشوار است و اکثر پزشکان و دندانپزشکان ایرانی جهت ورود به این کشور سمت ویزایی دیگر می روند و پس از آن با مکاتبات و تلاش نسبی موفق می شوند که پذیرش تخصص اخذ نمایند.

معمولا اکثر پزشکان ایرانی به سمت ویزا برای پزشکان و دندانپزشکان در جستجوی کار کشور آلمان می روند و از آنجایی که رشته پزشکی در پازیتیو لیست(لیست رشته های مورد نیاز آلمان)می باشد بدون نیاز به داشتن قرارداد کاری و یا پیشنهاد کاری میتوانند این ویزا را اخذ نمایند. به این صورت که اگر کسی بخواهد از اینجا برای پذیرش تخصص در آلمان اقدام کند باید مدرک زبان آلمانی در سطح c1 ارائه کند. همچنین از یک استاد راهنمای آلمانی از دانشگاه های معتبر آلمان پذیرش را اخذ کرده باشد که این از موانع اصلی گرفتن پذیرش تخصص از آلمان می باشد.

ویزا برای پزشکان و دندانپزشکان

تحصیل پزشکی در اتریش

دیگر کشوری که در این زمینه ویزا برای پزشکان و دندانپزشکان توصیه می شود کشور اتریش است که البته تا 2 سال پیش یک کورس 3 ساله بسیار خوب در دانشگاه مدیکال وین ارائه می شد به عنوان دوره کلینیکال اتریش که پزشکان و دندانپزشکان به راحتی در این رشته ها اخذ پذیرش میکردند که در حال حاضر شدیدا نیاز به سوپروایزر و یا استاد راهنما دارد. می شود گفت برای گرفتن پذیرش از این رشته ها کار سخت شده است.

برای آگاهی از تحصیل رایگان پزشکی در اتریش نیز به لینک تحصیل پزشکی در اتریش مراجعه فرموده وآخرین اطلاعات لازم را در این زمینه کسب کنید. برای رشته های داروسازی میتوان گفت هنوز شرایط فراهم است و اشخاصی که مدرک داروسازی ایران را دارند یک شانس فوق العاده جهت تحصیل و کار و اقامت دارند. امید بر این است که با به اتمام رسیدن مقاله فوق توانسته باشیم اطلاعات مفیدی در اختیار شما نیز قرار دهیم. تیم وکلا و کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت مفتخر به در اختیار گذاشتن این اطلاعات نیز می باشد.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


☎️  ده خط ویژه موسسه :

02126705356

پزشکان ,کار ,اخذ ,کشور ,ویزا ,آمریکا ,پزشکان و ,و دندانپزشکان ,برای پزشکان ,می باشد ,که درمنبع

هزینه زندگی در استرالیا در سال 2019

اقامت بعد از تحصیل در ایتالیا

مهاجرت به گرجستان

ثبت شرکت در سوئیس

ویزای تحصیلی در ایتالیا

هزینه زندگی در مکزیک

ویزای گاردین کانادا

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید لایت باکس دیواری محصولات کشاورزی کلش آف خرید انواع لوازم یدکی غلطک دانلود نوحه سال 95|مداهی جدید94 |مراسم عزاداری سال 95 انجام پروژه های برنامه نویسی شعر عاشقانه بهترین دفاتر برای ثبت شرکت و برند کدامند؟ تا دیر نشده خرید کن خرید و فروش اینترنتی قطعات بابکت